ONLINE PLAĆANJE - PLATNE KARTICE

 

UniCredit Bank - Platne kartice - Visa, MaterCard, Maestro POSTUPAK ZA USPOSTAVLJANJE E-COMMERCE USLUGE je jednostavan s obzirom da smo mi  zastupnik UniCredit Banke. Sve što Vam je potrebno je potpisan ugovor o izradi internet prodavnice i otvaranje računa u banci.

 

PRIHVAT PLAĆANJA PUTEM KARTICA možete imati od prvog dana puštanja u rad Vaše online prodavnice. Za područje Srbije trenutno omogućujemo prihvat plaćanja putem VISA i MasterCard / Maestro platnih kartica.

 

PROVIZIJA ZA PROCESUIRANJE PLAĆANJA je niska, opada s rastom Vaše prodaje i nema skrivenih troškova.

 

NE BRINITE O SIGURNOSTI , sistem je razvijen uz korišćenje najviših sigurnosnih standarda definisanih od strane kartičnih organizacija VISA i MasterCard tzv. 3D Secure System. Svi podaci o platnoj kartici upisuju se na sigurnoj stranici Banke.

 

 

 

 

PLAĆANJE UPLATNICOM

Plaćanje uplatnicom je još uvek aktuelan tip plaćanja u svim zemljama. Ovaj tip plaćanja je najpoželjniji s obzirom da Vi kao prodavac nemate transakcione troškove, a uplata se vrši unapred kao kod platnih kartica.

 

Ipak, ovaj tip plaćanja polako zastareva s obzirom na sve veći trend plaćanja karticama. Međutim, u zavisnosti od delatnosti i tržišta, moguće je da je ovaj vid plaćanja prava odluka, s tim što ga možete pospešiti davanjem popusta ukoliko se kupac odluči za ovaj tip plaćanja.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem je najmanje popularan vid plaćanja s obzirom da se naplata vrši prilikom isporuke robe, te se mora imati u vidu procenat povraćaja. Procenat povraćaja se prema iskustvima, u zavisnosti od tipa proizvoda odnosno tržišta, kreće od 2 do 5%. Što je prihvatljiv rizik.

 

Naravno, procenat povraćaja u mnogome zavisi i od brzine i kvaliteta transporta. S tim u vezi potrebno je dobro da razmislite prilikom izbora kurirske službe, odnosno organizacije ukoliko se radi o sopstvenom prevozu.