GOTOVI DIZAJN ŠABLONI PRIMENLJIVI ODMAH

 

Pravljenje sajta pomoću gotovih web dizajn šablona ZA KLIJENTE SA MANJIM BUDŽETOM gotovi šabloni smanjuju početne troškove razvoja prodavnice. Ne brinite za dizajn koji će primeniti i neko drugi. Uz primenu Vaših slika, boja  i sadržaja, sajt će bitno promeniti izgled. Ako je dizajn sajta profesionalan i primenljiv na Vašu delatnost, niko Vam neće zameriti što ste koristili gotov šablon. Uostalom, kako kažu, danas je teško inovirati. Danas sve podseća jedno na drugo.

 

GLAVNA PREDNOST GOTOVIH ŠABLONA je praktično instant otvaranje internet prodavnice. S obzirom da nema utroška vremena na izradu jedinstvenog dizajna, a pogotovo kad već imate spremne tekstualne materijale i fotografije proizvoda.


S RAZVOJEM PRODAVNICE i povećanjem profita, vremenom ćete obezbediti budžet za razvoj vizulenog identiteta i razvoj prepoznatljivog brenda. Jednom kada ojačate nemojte zaboraviti koliko je prepoznatiljivost od strane potrošača i potencijalnih klijenata bitna.

 

 

 

NAJČEŠĆA PITANJA

 

 • KOLIKO KOŠTAJU GOTOVI DIZAJN ŠABLONI?

  U zavisnosti od izbora prodavnice (Brend, Profesionalna, Tržni Centar) i u zavisnosti od funkcionalnosti dizajna (Web sajt ili Prilagođen web responsive dizajn) cene se kreću od 40 do 150 eura. Što određeni dizajn bude više tražen, mi ćemo mu povećavati cenu, kako bi donekle zaštitili preterano umnožavanje pojedine teme.

 • DA LI MOGU DA PROMENIM DIZAJN?

  Da. Na zahtev kad god za to osetite potrebu možete nam se obratiti. Bilo da se radi o promeni dizajn šablona ili izradi jedinstvenog grafičkog rešenja. Takođe su moguće izmene pojedinih delova ili detalja dizajna. Pravljenje sajta i uklapanje dizajna samostalno nije moguće bez poznavanja programskih jezika.

 • DA LI MOŽETE DA UKLOPITE MOJ DIZAJN?

  Ukoliko ste dizajner ili već imate pripremljen dizajn, sopsteveni ili kupljen na drugom mestu, moguće je uklapanje dizajna u naš program za izradu sajtova. To nećete moći da uradite samostalno i vrlo je moguće da će biti neophodna određena prilagođavanja. Kako zbog zahteva softvera, tako zbog zahteva da sajt izgleda identično u svim pretraživačima. Shodno potrebama prilagođavanja, proceniće se neophodno vreme ovih poslova i odrediti cena ove usluge.

 • ŠTA JE TO WEB RESPONSIVE DIZAJN?

  To je dizajn prilagođen mobilnim i tablet uređajima. Sa stanovišta frontend programiranja (prilagođavanje i uklapanje dizajna u softver) ovaj dizajn iziskuje mnogo više rada. Međutim, danas kada broj korisnika ovih uređaja raste viskom stopom, web resposive dizajn postaje nezaobilazan.

 • DA LI JE MOGUĆE PLAĆANJE TELEFONOM?

  Moguće je na Vaš zahtev. Ali nažalost ova vrsta plaćanja nije razvijena zahvaljujući tome što su provizije za ovu vrstu plaćanja previsoke i kreću se preko 50%.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA