IZRADA INTERNET PRODAVNICE - LISTA MODULA

Shodno iskustvu i učestalošću različitih zahteva, podelili smo prodavnice u tri različita tipa. Svaki od tipova internet prodavnice na zathev je moguće doraditi shodno Vašim potrebama i željama. U bilo koje vreme, prilikom izrade ili naknadno. Naš tim Vam omogućuje podršku i spremni smo da Vas posavetujemo i realizujemo sve Vaše dobre ideje.

 

Pregledajte opis funkcionalnosti za svaki tip internet prodavnica. Uporedite i razmislite koji tip internet prodavnice najviše odgovara Vašem poslovanju. Ukoliko nemate iskustva ili tek planirate da pokrenete prodaju putem Interneta, popunite zahtev ovde i zakažite sastanak. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja, mi smo tu da Vam otklonimo nedoumice i predložimo najbolje rešenje.

 

 

IZRADA INTERNET PRODAVNICE - TIPOVI

 1. IZRADA BREND PRODAVNICE

  Preporučuje se kada je Vaša ponuda ograničena na manji broj proizvoda i usluga. Takođe, ovu prodavnicu preporučujemo za početnike bez iksustva u online prodaji, odnosno za klijente sa manjim budžetom.

 2. IZRADA PROFESIONALNE INTERNET PRODAVNICE

  Intuitivno osmišljena prodavnica nudi sve što Vam je potrebno za uspešno vođenje i unapređivanje prodaje putem interneta.

 3. IZRADA TRŽNOG CENTRA PRODAVNICE

  Obezbeđuje napredne funkcionalnosti za razvoj maloprodaje i veleprodaje, kroz affiliate programe, pospešivanje grupnih kupovina, odobravanje personalizovanih popusta i druge napredne opcije.

NAJČEŠĆA PITANJA

 • DA LI JE MOGUĆA PROMENA PAKETA?

  Prebacivanje sa brend prodavnice na profesionalnu prodavnicu je moguće, dok prebacivanje na tržni centar nije moguće, s obzirom da je tržni centar funkcionalno drugačije koncipiran.

   

 • DA LI JE MOGUĆA NADOGRADNJA?

  Nadamo se da izrada internet prodavnice nije Vaš prvi i poslednji korak u razvoju online poslovanja i prodaje. Naš softver je fleksibilan i za razliku od većine drugih softvera i besplatnih opcija, nudimo Vam kvalitet i mogućnost razvoja. Dovoljno je samo da nas pozovete i izložite nam ideju.

   

 • DA LI IMA SKRIVENIH TROŠKOVA?

  Cene izrade internet prodavnice nisu izložene, ne da bi skrivali, već prosto zavise od specifičnih potreba. Jednom kada se postigne dogovor možete biti samo u plusu u vidu korisnih saveta i kvalitetne podrške.

POPUNI ZAHTEV - DIZAJN UPITNIK
 

BREND PRODAVNICA

 • ADMINISTRACIONI PANEL - VIŠESTRUKI KORISNICI

  Izrada sajtova - CMS - Content Management System

   

  Upravljanje Internet prodavnicom kroz administracioni panel je na jeziku po Vašoj želji, a odlikuje ga lakoća upravljanja sadržajima. Za potrebe multinacionalnih kompanija, kada na sajtu radi multinacionalni tim, administracija može biti na više jezika.

   

  Mogućnost greške je svedena na minimum. Sadržaji koji su strogo definisani unose se kroz input polja. Tamo gde ima potrebe postoje komentari kao pomoć u radu administratora. Ostali sadržaji unose se kroz tekst editor sličan MS Wordu koji omogućava veću slobodu u manipulisanju prikazom podataka.

   

  Super-Administrator može otvarati druge administratorske naloge uz mogućnost dodeljivanja privilegija. Više administratora može raditi istovremeno na sajtu.

 • SAMOSTALNO DODAVANJE I AŽURIRANJE STRANICA SAJTA

   

  CMS- softver za samostalno upravljanje sajtom CMS (Content Managment System) ili sistem odnosno softver za samostalnu administraciju sajtom je prilagođen krajnjem korisniku.

   

  Pod stranicama sajta, u slučaju internet prodavnice, misli se na prateće stranice kao što su O nama, Uslovi i pravila, Podrška, Najčešća pitanja i slično. Putem tzv. Tekst Editora koji je veoma sličan MS Wordu na koji ste navikli, bićete u mogućnosti da pravite neograničen broj stranica..

   

  Pored tekstualnih sadržaja na stranice možete dodavati slike, linkove, uvlačiti video sa YouTuba ili pak dodavati galeriju (na primer, želite da formirate stranicu na kojoj će biti galerija Vaših fizičkih lokala).

   

  Sve stranice su definisane kroz dizajn, tako da Vi zapravo kao administrator unosite različite sadržaje a stranice se automatksi formiraju prema napravljenom šablonu.

 • VESTI, AKTUELNOSTI ILI POPULARNO BLOG

   

  SEO optimizacija - kreiranje sadržaja za blog Ove stranice slično običnim stranicama se formiraju kroz tekst editor, po definisanom šablonu i imaju mogućnost izdvajanja za početnu stranicu. Na glavnoj strani bloga se prikazuju kao lista blogova (naslov, sličica, kratak tekst, vidi više), a posetici imaju mogućnost ostavljanja komentara.

   

  Blog, vesti ili kako god ga nazvali je izuzetno koristan sa stanovišta SEO optimizacije sajta i razvoja dvosmerne komunikacije sa posetiocima. SEO optimizacija prodavnice se postiže smislenim krieranjem tekstova za tzv. guranje određene ključne reči.Naš softver omogućuje, opciju povezivanja blog stranica putem tagova, čime se posetiocu predlaže da otvori još koju stranicu.

   

  Dakle nemojte se zbuniti, vođenje bloga jeste dodatan posao koji mnogi smatraju nepotrebnim, ali blog je veoma bitan za SEO optimizaciju, teme bloga otvaraju na osnovu analize ključnih reči, a sa ciljem dodatne optimizacije na određenu ključnu reč bitnu za određeni proizvod ili ceo sajt.

 • VIDEO GALERIJE I GALERIJE SLIKA

   

  CMS - dodavanje galerija i video materijala Naš softver Vam omogućava dodavanje neograničenog broja galerija u koje možete dodavati slike kao i video (interna baza ili YouTube).

   

  Ukoliko pored Internet Prodavnice imate i lokale, posećujete sajmove, pravite izložbe i slično, možete sve to prikazati na posebnim stranicama.

   

  Takođe pravljenjem izdvojenih galerija, možete galerije prikazivati u okviru nekih drugih stranica ili stranica bloga.

   

  Naravno vodili smo računa o SEO optimizaciji. Za svaku sliku ili video je moguće dodati naziv i opis, koji se vide na stranici sajta ali takođe postaju tagovi nepohodni za optimizaciju slika. Mi znamo koliko je posebno kod prodavnica, bitna slika, i koliko posetioci za pretragu proizvoda na Googlu zapravo koriste pretragu slika (image search).

 • KONTAKT STRANICA I GOOGLE MAPA

   

  CMS - izrada kontakt forme i dodavnje google mape Kontakt stranica treba da sadrži Vaše osnovne podatke kao i podatke o različitim mogućnostima kontakta. Za kontakt putem e-maila predlažemo izradu online formulara sa spam proverom. Klasično postavljanje email adrese nije dobro sa stanovišta spama (dobijaćete mnogo više spam mailova).

   

  Pored osnovnih podataka i kontakt formulara obično se na kontakt stranicu postavlja i mapa, a najčešće je to Google mapa zbog svoje interaktivnosti.

   

  Na mapu je moguće postavljanje i većeg broja objekata, gde svaki objekt ima posebeno prikazane osnovne i kontakt podatke.

 • DODAVANJE I EDITOVANJE KATEGORIJA PROIZVODA

   

  Izrada Internet prodavnice - dodavanje i editovanje kategorije proizvoda Izrada Internet prodavnice u našem softveru Vam pruža neograničene mogućnosti razvoja.

   

  Kao administrator Internet prodavnice bićete u mogućnosti da pravite logično neograničen broj kategorija i podkategorija proizvoda i da ih nazivate prema Vašim potrebama.

   

  Prikaz i izdvajanje kategorija na samom sajtu je definisan grafičkim dizajnom.

   

  Jednom kada ste napravili kategorije u njih smeštate proizvode. Shodno Vašim potrebama postoji mogućnost da jedan te isti proizvod smestite u dve ili više kategorija.

 • DODAVANJE I EDITOVANJE NEOGRANIČENOG BROJA PROIZVODA

   

  Izrada Internet prodavnica - dodavanje proizvoda Proizvodi ili usluge se dodaju po klasičnom šablonu: Naziv, Id ili šifra proizvoda, kratak opis proizvoda, detaljniji opis proizvoda, cena proizvoda, stanje magacina.

   

  Za proizvod ste u mogućnosti da dodate sliku ili galeriju slika, da mu dodelite popust ili ga izdvojite za rubrike Na akciji, Preporučujemo, Novo i slično. Ove rubrike i njihovi nazivi se dogovaraju prilikom izrade dizajna prodavnice.

   

  Svaki proizvod ima svoju stranicu. Kao administrator možete samostalno, ili uz pomoć profecionalca optimizovati ove stranice editovanjem meta tagova (title, description, keywords). Softver je tako napravljen da u slučaju kada nemate vremena i budžet za poslove optimzacije, ili se radi o prodavnici sa velikim brojem proizvoda, radi se automaizovana optimizacija, kada se u title tag automatski poziva naziv proizvoda, a u description tag kratak opis proizvoda. Seo ekspertu je ostavljena mogućnost manuelne promene ovih tagova.

 • OPCIJA POKLONI PRIJATELJU

   

  Izrada Internet prodavnice - opcija pokloni prijatelju Bilo da se radi o prvoj kupovini ili registrovanom kupcu, prvo se povlače osnovni podaci o adresi dostave, ali posetilac ima mogućnost čekiranja odnosno unosa novih adresnih podataka dostave.

   

  Ova opcija je veoma korisna, naročito kao mogućnost slanja poklona putem Internet prodavnice. Za razliku od promene adrese, opcija pokloni prijatelju podrazumeva unos novih podataka dostave, ali isključuje opciju plaćanja pouzećem, jer kakav je to poklon ako prijatelj treba da ga plati.

   

  U slučaju da je klijent ostavio email adresu prijatelja, prijatelj biva obavešten da će uskoro dobiti poklon. Uz to pošiljalac ima mogućnost da bira da li želi da se u emailu vidi od koga je poklon, odnosno da ostavi privatnu poruku (čestitam rođenje deteta, srećna nova godina, volim te i slično).

 • KORPA, MOJI PODACI, MOJE ŽELJE

   

  Internet prodavnica - Korpa i Lista želja Svaki korisnik se prilikom prve kupovine registruje. Nakon registracije svaka nova kupovina mu je olakšana jer ne mora ponovo unositi svoje podatke, već samo ubacuje proizvode u korpu i poručuje. Shodno potrebama moguća je izrada Internet prodavnice bez potrebe da se kupac registruje.

   

  Svaki registrovani korisnik na svom ličnom panelu ima mogućnost promene osnovnih i adresnih podataka, kao i mogućnost pregleda prethodnih kupovina.

   

  Korisnici imaju i mogućnost dodavanja proizvoda u listu  želja. Ova opcija je korisna iz više razloga. Kupcu se ostavlja mogućnost da odloži kupovinu (prekinut je u procesu ili trenutno nema novca), ili da u svoje želje doda proizvod koji trenutno nije dostupan (nema ga u magacinu). Kada proizvod postane dostupan, a nalazi se na listi želja potencijalni kupac biva obavešten o tome putem e-maila. Najzad treća povoljnost je izdvajanje i čekanje da proizvod dospe na akcijski popust.

 • ANKETE, FACEBOOK KOMENTARI, NEWSLETTER

   

  Facebook komentari, Ankete, Newsletter Razvoj dvosmerne komunikacije sa posetiocima sajta, ili briga o potrošaču, se veoma preporučuje.

   

  Postavljanjem ankete na sajt, ako postavljate prava pitanja, možete saznati više o navikama vaših korisnika ili potrošača.

   

  Neobavezni facebook komentari slično anketi mogu da Vam donesu korisne informacije. Takodje, danas se facebook i društvene mreže koriste u Internet marketingu za tzv. “Reklama od Usta do Usta”.

   

  Newsletter je sredstvo oglašavanja kod poznatog kupca. Naš softver Vam pruža mogućnost ograničenog razvoja, u kojem sami možete da pravite i šaljete  kampanje listi korisnika koje ste prikupili. Newsletter je odličan kad imate da objavite akciju, promociju, popust na određeni proizvod i slično.

 • PREGLED KORISNKA I POSETA - Google Analitika

   

  Povezivanje sajta sa Google Analitikom Kao administrator sajta svako ćete moći da prihvatate nove porudžbine (obavešteni ste e-mail porukom), da ih rešavate i da kasnije imate uvid u sve kupovine i kupce.

   

  Dodatno, naš softver se lako povezuje sa Google Analitikom, na kojoj možete pratiti broj poseta sajtu. Kroz analitiku možete doći do korisnijih informacija kao što su zemlja i grad iz koje dolaze posete sajtu, vreme koje posetioci provode na sajtu, koje su stranice odnosno proizvodin najposećeniji...

   

  SEO ekspert ulazi u još dublja istraživanja putem Google Analitike, istražujući s kojih medija sve dolazi poseta, na koje ključne reči je došao posetilac, istražuje navike kretanja posetioca i shodno tim i drugim sakupljenim informacijama priprema nove kampanje s krajnjim ciljem povećanja posete odnosno prodaje.

PROFESIONALNA PRODAVNICA

Ukljucuje sve funkcionalnosti brend prodavnice

 • BRENDOVI I SPECIFIČNE KARAKTERISTIKE PROIZVODA

  Izrada profesionalnih Internet prodavnica

   

  Pored mogućnosti dodavanja kategorija i podkategorija proizvoda PROFESIONALNA INTERNET PRODAVNICA Vam nudi opciju dodavanja brendova odnosno povezivanje proizvoda sa pripadajućim brendom. Na taj način se vrši dodatno sortiranje proizvoda.

   

  Različiti brendovi znače i različite vrste artikala, ponekad podrazumevaju situaciju da je jedna od bitnih karakteristika broj cipele, a da je kod nameštaja bitna boja ili materijal izrade. U okviru našeg softvera bićete u mogućnosti da sami pravite karakteristike proizvoda i da ih vezujete za određeni proizvod.

   

  Karakteristike proizvoda nude posetiocu sajta dodatnu mogućnost opisa odnosno pregleda proizvoda.

 • VIDEO PRIKAZ PROIZVODA

   

  Internet prodavnice - Video prikaz proizvoda Pored mogućnosti dodavanja galerije za proizvod, bićete u mogućnosti da dodate i video.


  Video je moguće dodati interno ili implementacijom sa YouTube-a.

   

  Preporučuje se korišćenje videa putem YouTube-a s obzirom na prednosti kao što su rasterećenje lokalnog servera, u suprotnom bi sa povećanom posetom i gledanošću moglo doći do usporavanja sajta. S druge strane otvaranjem sopstvenog YouTube kanala vi zapravo radite na Internet Marketingu jer  će video biti prikazan na sajtu ali i na YouTube-u.

   

  Video prikaz proizvoda se posebno preporučuje za proizvode za koje važi da kupci više preferiraju probu pre kupovine (Online prodaja garderobe, obuće...)

 • PROMO KODOVI I LIČNI POPUSTI

   

  Izrada Internet prodavnice - Promo kodovi i lični popusti Kao administrator promo kod jednostavno napravite. Nazovete ga kako želite i dodelite popust u procentima. Svako ko prilikom kupovine bude uneo taj promo kod ostvariće popust na ukupan iznos za plaćanje.

   

  Promo kodove možete deliti na različite načine, postavljajući banere i objave na drugim sajtovima, blogovima ili društvenim mrežama ili ih možete deliti na tradicionalne načine karticama, flajerima, u magazinima i slično.

   

  Kao administrator sajta, a s obzirom da imate uvid u kupce i njihove kupovine bićete u mogućnosti da dodelite lični popust pojedinačnom kupcu, bilo iz razloga što  kupac često kupuje kod Vas ili prosto želite da pospešite prodaju određenog proizvoda ili usluge.

   

  Izrada Internet prodavnice nije jednokratan posao, njom odnosno kupcima neko treba da se bavi sa ciljem pospešivanja prodaje.

 • SLIČNI ILI POVEZANI PROIZVODI

   

  Internet prodavnice - povezivanje sličnih proizvoda Profesionalna Internet prodavnica Vam nudi naprednu mogućnost povezivanja proizvoda. Na stranici pojedinačnog proizvoda pored predstavljanja tog proizvoda, posetiocu se prikazuju slični proizvodi.

   

  Sličnost proizvoda može biti prema kategoriji, blizini cene, ili sličnosti karakteristika. Jednom podešen sistem automatski poziva slične proizvode za određeni proizvod.

   

  Ova opcija pruža konfor posetiocu sajta. S druge strane ova opcija može biti od koristi kod neodlučnijih kupaca, koji žele da pregledaju i uporede više proizvoda. Krajnji cilj je pospešivanje kupovine.

 • KOMENTARI I OCENE PROIZVODA

   

  Komentari i ocene proizvodaInterni komentari na sajtu i ocenjivanje proizvoda odobrava ili isključuje glavni administrator sajta.

   

  Kada se dodaje novi proizvod on nema početnu ocenu, zapravo se pojavljuje link BUDITE PRVI KOJI ĆE OCENITI PROIZVOD.

   

  U zavisnosti od toga ko su Vaši kupci ova opcija se preporučuje ili ne. Kod nekih vrsta delatnosti, gde su kupci mlađa populacija, ostavljanje komentara i ocena proizvoda može biti veoma produktivna sa stanovišta povećanja prodaje ali i sa stanovišta sakupljanja analitičkih informacija potrebnih za podizanje prodaje.

   

  Ne brinite, izrada Internet prodavnice u našem softveru podrazumeva flesksibilnost, te ove opcije možete uključiti/isključiti shodno Vašim potrebama.

 • NAPREDNIJE OPCIJE I VEĆI KONFOR U ODNOSU NA BREND PRODAVNICU

   

  Izrada Internet prodavnice - Custom Cms Profesionalna prodavnica Vam nudi i druge napredne opcije i konfor kako za administratora tako i za posetioca sajta, navedimo neke:

   

  Napredna FAQ stranica - omogućuje administratoru lakše postavljanje pitanja i odgovora. Administrator zapravo se intezivno bavi sajtom, i na osnovu raznih internih i komentara na socijalnim mrežama odnosno poziva telefonom sastavlja pitanja i odogovore na lak način unošenjem teksta u za to predviđena polja a ne kroz tekst editor kao kod brend prodavnice.

   

  Brzo listanje proizvoda - na stranici konkretnog proizvoda posetilac odnosno potencijalni kupac ima opciju brzog listanja (strelice levo desno) proizvoda iz kategorije.

ONLINE TRZNI CENTAR

UKLJUČUJE SVE FUNKCIONALNOSTI BREND I
PROFESIONALNE PRODAVNICE

 • IZDVOJENE PRODAVNICE U OKVIRU TRŽNOG CENTRA

  Izrada Internet prodavnice - Trzni centar

   

  Pored svega navedenog u prethodne dve prodavnice ONLINE TRŽNI CENTAR vam nudi mogućnost otvaranja izdvojenih posebno brendiranih radnji.

   

  Ovaj proizvod se prepručuje ukoliko imate veliku i diversifikovanu ponudu. Ali isto tako razmislite o ideji udruživanja sa kompatibilnim delatnostima te tako u saradnji sa više NE konkurentskih firmi možete bitno smanjiti ulaganja u Internet marketing.

   

  Ukoliko je Vaša ideja čista trgovina, možete razvijati ideju online distributera. Kao online distributer usluga i proizvoda, možete praviti distributerske ugovore sa različitim firmama i prodavati njihove proizvode ili im možete iznajmljivati prostor u okviru Vašeg tržnog centra. Koja je Vaša ideja?

 • NAGRADNI POENI I AFFILIATE PROGRAMI

   

  Prodaja putem Interneta - Affiliate programi Dodeljivanje nagradnih poena je jednostavno kupac prilikom svake nove kupovine prikuplja poene u vrednosti novca (odnos poena i novca određuje administrator). Kupac prikupljene poene može koristititi umesto novca. Na ovaj način zapravo odobravate automatski popust svojim stalnim klijentima.

   

  Tzv. Affiliate programi (nažalost nema pravog izraza na srpskom jeziku) je zapravo izgradnja online prodajne mreže. Tako možete imati pojedince koji svojim prijateljima preporučuju kupovinu određenih proizvoda, tako što im šalju link ka stranici proizvoda. Softver prepoznaje posetu, te ukoliko dođe do realizacije, posredniku se dodeljuje određeni broj poena koje kasnije može da iskoristi kupujući u Vašoj prodavnici. Affiliate može da funkcioniše i tako što neki drugi sajtovi preuzimaju i prikazuju Vaše proizvode a po obaveljnim kupovinama koje dođu s njihovog sajta skupljaju poene. Mrežu prodaje možete pospešiti tako što ćete umesto poena koji mogu da se iskoriste na Vašem sajtu isplaćivati poene u novcu na račun posrednika.

 • VELEPRODAJA I SPECIJALNI KUPCI

   

  Veleprodaja putem Interneta Posebne povoljnosti maloprodavcima i specijalnim kupcima dodeljuje administrator sajta. Registrovanim kupcima vrlo jednostavno dodeljujete poseban popust.

   

  Prilikom posete sajtu javno su prikazane jedne cene, dok registrovani specijalni kupci, po registraciji vide druge umanjene cene. Administrator ima mogućnost definisanja ograničenja. Ograničenje može značiti da povoljnije cene za specijalnog kupca važe samo u slučaju kupovine određenog broja proizvoda ili potrošnje određene svote novca.

   

  Otvaranjem veleprodaje na sajtu otvara se i četvrta mogućnost plaćanja, te tako specijalni kupci plaćaju direktno na račun uplatom po profakturi.

 • PRAVLJENJE PAKETA PROIZVODA

   

  Izrada Internet prodavnice - napredno povezivanje proizvoda Opcija pravljenja paketa proizvoda (nprm. monitor, tastatura, miš...) se vrši putem povezivanja proizvoda. Posetiocu sajta se ova grupa proizvoda prikazuje kao jedan proizvod.

   

  Pravljenjem paketa proizvoda možete omogućiti potencijalnim kupcima popuste, što znači da ako te proizvode kupuju pojedinačno izaći će ih skuplje.

   

  Paketima pospešujete višestruku prodaju. Pravljenje paketa možete sprovoditi i za bitne datume, kao na primer pravljenjem novogodišnjih paketića, paketa za 8. mart i slično

 • MOJ LIČNI KATALOG

   

  Izrada Internet prodavnica - katalog proizvoda Moj katalog je sve popularnija opcija koju pokušavaju da primene velike robne kuće sa raznovrsnim asortimanom proizvoda i usluga.

   

  Registrovanom korisniku Vašeg sajta se nudi opcija pravljenja ličnog kataloga, koji može slati prijateljima sa personalnom porukom. Najbolji primer prednosti ove opcije su svadbe i rođendani. Pametan čovek ne želi da mu za poklone donose bilo šta ili da mu se pokloni dupliraju, ova opcija mu pruža mogućnost da sam izabere poklone koje želi i o tome obavesti prijatelje. Kada mu neki prijatelj kupi poklon, taj poklon se automatski briše iz korisnikovog kataloga i on biva obavešten o tome. Naravno da ne bi ubili draž poklona, klijent nije obavešten o tome ko mu je kupio poklon.

   

  Ukoliko imate dobre prodavce s idejom, ovu opciju možete koristiti i na druge načine za razvoj personalizovane ili grupne kupovine.

 • SKUPOCENI PROIZVODI - 360 STEPENI, VIDEO I MANEKENI

   

  Proizvodi koji se tesko prodaju putem Interneta Priprema proizvoda za prikaz 360 stepeni je veoma ozbiljan i skup posao, s obzirom da je svaki proizvod potrebno slikati u studiju sa posebnom opremom. Za svaki proizvod se slika od 18 do 72 slike u zavisnosti od željenog kvaliteta.Prikazom 360 stepeni, omogućujete prikaz svih detalja proizvoda.

   

  Takođe možete se odlučiti da proizvod prikažete putem videa ili pak slikanjem proizvoda na modelu.

   

  Bilo koji od navedenih prikaza može bitno uticati na odlučnost kupovine a posebno kod određenih tipova proizvoda (garderoba, obuća, satovi...).

   

  Međutim treba da imate u vidu da Vam bilo koji od izbora prikaza povećava ulaganje s obzirom da su Vam potrebne usluge profesionalnog fotografa. i zato se prikaz proizvoda na ovaj način obično koristi kod skupljih proizvoda koje je teže prodati a kupci su zahtevniji.

 • I JOŠ NAPREDNIH OPCIJA KOJE POSPEŠUJU PRODAJU

   

  Kako unaprediti prodaju putem Interneta Softver za tržni centar nudi mnoštvo dodatnih funkcionalnosti za posetioce i administratora sajta.

   

  Popularno tagovanje  omogućuje dodatne opcije povezivanja proizvoda.

  Program privrženosti kupaca funkcioniše putem sakupljanja personalnih podataka o kupcu kao što su datum rođenja, pol, interesovanja. Jednom kada imate ove podatke možete mnogo bolje da se bavite kupcem, osmišljavate i personalizujete akcije i popuste namenjene pojedinačnom kupcu.

  Zatraži popust je opcija koja je omogućena registrovanim kupcima stalnim kupcima.

  Donedavno ste gledali podseća posetioca, a opcija Uporedi proizvode omogućuje kupcu da se odluči između dva ili više proizvoda.

  Recenzije proizvoda može da piše administrator ili da ih odobrava , dobrim opisima proizvoda može se bitno pospešiti kupovina. Da bi se prodavnica razrađivala i zarađivala neko time mora ozbiljno i profesionalno da se bavi.