INTERNET MARKETING - SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

 

SEO optimizacaija sajta BeogradSAMOSTALNO VOĐENJE I OPTIMIZACIJA PRODAVNICE je omogućeno. Prilikom izrade softvera vodili smo posebnu brigu oko optimizacije. Tamo gde je to moguće i praktičnije, optimizacija je automatizovana (friendly url, xml sitemap, automatsko pruzimanje meta tagova...) ali je takođe ostavljena mogućnost manuelne optimizacije od strane administratora sajta ili SEO eksperta.

 

OBUKA I SAVETI ZA SAMOSTALNO VOĐENJE PRODAVNICE se podrazumevaju prilikom predaje i puštanja u rad online prodavnice.

 

USLUGE PROFESIONALNE SEO OPTIMIZACIJE I RAZVOJA WEB PRODAVNICE su Vam uvek dostupne bilo da se za njih odlučite u početku ili kasnije. Naše usluge podrazumevaju kontinualan rad na povećanju vidljivosti na internetu, izgradnji prepoznatljivog brenda, povećanju posete sajtu, odnosno povećanju konverzije (pretvaranje posete u kupovinu).

 

 

INTEGRISANI MARKETING NASTUP

 • INTERNET I TRADICIONALNI MARKETING

  Naš pristup je jedinstven. Mi želimo da unapredimo Vaše poslovanje. Kombinovanje tehnika tradicionalnog i internet marketinga za krajnji cilj ima proširivanje ili potpuno prebacivanje poslovanja online. Online tržište Vam omogućuje smanjivanje troškova, kao i pristup ciljanom ali i većem tržištu.

 • DRUŠTVENE MREŽE

  Razvoj društvenih mreža (Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest...) omogućuje neprekidnu dvosmernu komunikaciju sa fanovima, brže plasiranje informacija i promocija, generisanje dodatnog saobraćaja ka sajtu, kao i izgradnju ugleda firme i brenda.

 • ANALITIČKI PRISTUP I SEO OPTIMIZACIJA

  Optimizaciji sajta se pristupa analitički. Nakon upoznavanja sa Vašim poslovanjem i Vašim proizvodima i uslugama, prvo se radi analiza ključni reči i analiza konkurencije. Na osnovu analize, a nakon konsultacija, pristupa se optimizaciji i prilagođavanju na samom sajtu. Dobro optimizovan sajt je osnova za dalji rad na izgradnji mreže dolazećih linkova i izgradnji pozicija na pretragama.

 • INTERNET MARKETING KAMPANJE

  Pod online kampanjama podrazumeva se oglašavanje putem plaćenih reklama na Google, Facebooku ili putem postavljana banera. Ovom poslu se takođe pristupa analitički s krajnjim ciljem što veće konverzije uloženog novca. Pravilo je jednostavno, kreće se sa manjim budžetom koji se zatim povećava shodno konverziji odnosno direktnom povećanju prodaje.

ZAKAŽITE SASTANAK - SAZNAJTE VIŠE
 

ZAŠTO SVE VIŠE KOMPANIJA PRELAZI NA ONLINE POSLOVANJE?

 

Kako pokrenuti online biznis - Integrisani marketing nastupZahvaljujući raznim internet alatima, SEO eksperti danas mogu da izvedu precizne analize bitne za početak  ili razvoj i usmeravanje poslovanja.


Analiza ključnih reči pretrage podrazumeva otkrivanje broja pretraga na mesečnom nivou na određene ključne reči bitne za Vaše poslovanje, kao i tendenciju stabilnosti tih pretraga. Međutim, nisu uvek ključne reči sa najvećim brojem pretraga one za koje treba da se odlučite. Jer treba imati u vidu aktivnost konkurencije na te ključne reči. U većini slučajeva insistiranje na najačim ključnim rečima, za koje se većina konkurenata bori, može skupo da Vas košta i predugo da traje. Svi bi da budu na prvoj strani Googla, ali ima mesta samo za 10, izuzev rezultata putem plaćenih oglasa.


Internet Vam nudi ceo svet na dlanu ali... Saznaj više...