PROFESIONALNI FOTOGRAF - FOTO STUDIO

 

Foto studio - Profesionalni fotografi STUDIJSKO FOTOGRAFISANJE PROIZVODA sa kvalitetnom fotografskom opremom i osvetljenjem, uz kvalitetnu postprodukcijusku obradu fotografija zadovoljiće najviše standarde današnjeg tržišta. Pored profesionalne fotografije proizvoda radimo i slikanje proizvoda za prikaz rotacije 360 stepeni.

 

FOTOGRAFISANJE NA TERENU na bilo kom mestu u bilo koje vreme, fotografisanje ljudi, objekata, događaja, izrada panorama.


FOTO MODELI svih tipova, ženski foto modeli, muški foto modeli, deca, starije osobe. Obezbeđujemo modele prema Vašim potrebama.

 

PROFESIONALNO ŠMINKANJE kao i druge usluge, kao što su frizer i koreograf, obezbeđujemo prema potrebama. Kada se radi s modelima, bilo na terenu ili u studiju, profesionalni šminker je uslov kvalitente fotografije.

 

 

FOTO STUDIO

 • FOTOGRAFSKI I POSTPRODUKCIJSKI STUDIO

  Specijalizovani smo za fotografisanje svih vrsta proizvoda kao i prateće potrebe, slikanje s modelima u studiju i na terenu. Izrađujemo kvalitetne fotografije primenljive za online web prezentacije, odnosno visokokvalitetnu ofset i digitalnu štampu za izradu magazina, kataloga, brošura, flajera.....

 • PROFESIONALNI FOTOGRAFI

  10 godina radnog iskustva profesionalnog bavljenja fotografijom i preko 15 godina iskustva u grafičkom dizajnu. Praksa i znanje je sticano radom u štamparijama, studijima za pripremu štampe i osvetljvavanje filmova, skener, grafičkim i web dizajn studijima, marketinškim agencijama, magazinima, časopisima i dnevnim novinama.

  Mi Vam garantujemo kvalitet. Dobra fotografija prodaje proizvod.

NAJČEŠĆA PITANJA

 

 • ŠTA JE POSTPRODUKCIJSKA OBRADA?

  Za postprodukcijsku obradu fotografije se koriste programi za obradu slika kao što je Adobe PhotoShop. Ovakvo uređivanje fotografija nije uvek neophodno, ali u nekim slučajevima daje odlične rezultate kada se primenjuju različiti efekti.

 • FOTOGRAFIJA ZA CEO SVET?

  Naš studio se nalazi u Beogradu - Srbija. Međutim mogući su svi dogovori za bilo koji grad ili zemlju. Nama nije problem da doputujemo do Vas, da slikamo na terenu, ili oformimo privremeni studio u Vašem gradu.

 • PRIKAZ PROIZVODA 360 STEPENI I PANORAME?

  Slikanje za panoramski prikaz, bilo da se radi o proizvodu ili objektu, se radi specifičnom tehnikom slikanja u krug. U zavisnosti od željenog kvaliteta, dogovara se da li će ići slika na svakih 5, 10 ili 20 stepeni, od čega zavisi i cena ove usluge.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

 

STUDIJSKA FOTOGRAFIJA - 360 STEPENI ROTACIJA

 

Fotografisanje 360 stepeni rotacija proizvoda Slikanje 360 stepeni rotacija proizvoda
POGLEDAJ
POGLEDAJ
POGLEDAJ