WEB DIZAJN I IZRADA INTERNET PRODAVNICA

 

JEDINSTVEN MODERAN WEB DIZAJN https://internetprodavnice.nbgcreator.com/images/temp/slika_1.jpgprimeren Vašoj delatnosti, potrebama i ciljevima. Internet prodavnica u trendu, prijatna oku, je prvo što posetilac vidi. Dobar grafički dizajn izgrađuje poverenje kod potencijalnog klijenta. Ulaganje u vizuelni identitet prodavnice je uvek poželjno jer Vam omogućava izdvajanje i prednost u odnosu na konkurenciju.

ZA KLIJENTE SA MANJIM BUDŽETOM
koji žele da smanje početne troškove, obezbedili smo gotove web šablone. Gotov dizajn po pripremljenom šablonu Vam omogućava da odmah krenete u razradu prodavnice. Ne brinite, u svakom momentu se možete odlučiti za uslugu profesionalnog dizajna.

PROFESIONALNI DIZAJN INTERNET PRODAVNICE prepustite našem timu iskusnih menadžera i dizajnera. Pored dizajna web prodavnice, u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu grafičkog dizajna svih promotivnih materijala (kese, pakovanja, promo kartice, baneri, flajeri, posteri, koverte...) .

 

 

DIZAJN PROCES

 1. CENA IZRADE WEB SAJTA

  Koncept dizajna definišemo na sastanku, na kojem nam odgovarate na pitanja. Ukoliko niste u prilici da svratite do nas, popunite upitnik da saznate okvirnu cenu izrade web sajta prodavnice.

 2. WEB DIZAJN PREDLOG - MOCK UP

  Na osnovu Vaših odgovora, a na osnovu dogovorenog koncepta, radi se vizuelni predlog početne stranice sajta. Na osnovu Vaših komentara, a po usvajanju početne stranice, dizajniraju se ostale šablonske stranice. Nakon finalnog odobrenja dizajna pristupa se uklapanju.

 3. IZRADA WEB PRODAVNICE

  Uklapanje dizajna podrazumeva prilagođavanje i testiranje na različitim internet pretraživačima (cross-browser compatibility). Nakon testiranja, Vaša prodavnica je spremna za rad. Dizajn i prilagođavanje izgleda sajta mobilinim uređajima se radi nakon puštanja prodavnice u rad.

NAJČEŠĆA PITANJA

 • KOLIKO TRAJE IZRADA WEB PRODAVNICE?

  Od momenta kada se postigne dogovor i definiše koncept, u roku od 5 radnih dana Vam šaljemo predlog dizajna. U zavisnosti od Vaših komentara, do finalnog rešenja se obično dolazi u narednih 5 do 10 dana.

 • ŠTA UKOLIKO MI SE NE SVIDI PREDLOG?

  To se vrlo retko dešava. Ukoliko do toga i dođe, predlog se revidira u svetlu Vaših komentara i pristupa se izradi potpuno novog rešenja. Dakle, proces dizajna kreće ispočetka.

 • GOTOV DIZAJN PRODAVNICE?

  Ukoliko imate već pripremljen dizajn, dizajner ste, ili je neko od Vaših zaposlenih dizajner, a želite da koristite naš softver, nakon revizije priloženog dizajna moguće je uklapanje u naš softver. U tom slučaju, plaćate samo uklapanje dizajna.

POPUNI ZAHTEV - DIZAJN UPITNIK