VAŠ OGLAS NA PROVOJ STRANI GOOGLA

 

Reklamiranje na Internetu - Oglasi na internetuGOOGLE ADWORDS REKLAMA predstavlja najefikasniji i najbrži put ka vrhu liste Google rezultata pretrage. Nudimo Vam kompletnu uslugu formiranja, vođenja, analize i praćenja, odnosno izveštavanja o rezultatima i efektima Google Adwords plaćene kampanje.

 

OGLAŠAVANJE NA GOOGLU omogućuje ciljano i veoma precizno vođenje marketing kampanja. Dobro vođena kampanja, putem izabranih ključnih reči, usmerena ka zainteresovanoj publici, minimalizuje uloženo naspram konverzije (pretvaranje posete u kupovinu).

 

KOLIKI JE VAŠ BUDŽET ? Ukoliko niste sigurni, mi Vam možemo predložiti minimalan početni budžet. S rezultatima, budžet možemo povećavati ili prilagođavati određenim bitnim datumima (Nova Godina, 8.mart...). Vrlo je jednostavno. Ako Vam uloženi dinar vraća 2, a s obzirom na brzinu vidljivosti rezultata, sve što treba da uradite je da kažete OK HAJDE DA PROBAM !

 

 

 

SERIFIKOVAN GOOGLE PARTNER

 • NAŠ PRISTUP JE ANALITIČKI

  Način upravljanja AdWords nalogom je od presudnog značaja za uspeh kampanja. U našem timu AdWords kampanje kreiraju i vode sertifikovani stručnjaci.

  Mi pokrećemo kampanje na osnovu prethodnih analiza, kampanje zatim pratimo i prilagođavamo, i činimo sve s ciljem postizanja što veće konverzije uloženog, jer Vas želimo kao dugoročnog klijenta.

  Mi Vam možemo pomoći u dovođenju potencijalnih klijenata. Ali Vam mi možemo pomoći i u poboljšavanju rezultata konverzije prilagođavanjem prikaza na Vašem sajtu.

 • NE RAZBACUJTE SE NOVCEM, MI SMO SERTIFIKOVAN GOOGLE PARTNER

NAJČEŠĆA PITANJA

 

 • ZAŠTO GOOGLE ADWORDS?

  Jer je Google najveći svetski pretraživač. Jer se na Googlu obavi 2.5 milijardi pretraga dnevno. Jer se Google pretražuje 365 dana svakog sekunda, Jer je Google AdWords jedan od najefikasnijih vidova reklamiranja koji donosi najbrže rezultate.

 • EFIKASNOST OGLAŠAVANJA PUTEM GOOGLA?

  Googlovi oglasi su veoma efikasni jer umesto plaćanja za prikaz putem banera na drugim sajtovima, plaćate samo kada zainteresovani korisnik klikne na Vaš oglas.

 • KOJA JE GLAVNA PREDNOST GOOGLE ADWORDS?

  Najveća prednost oglašavanja putem Google AdWords kampanja je mogućnost ciljanja (targetiranja) populacije putem pažljivo izabranih ključnih reči.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

 

FACEBOOK PLAĆENE KAMPANJE

 

Facebook oglašavanje - plaćene reklameZa razliku od Google AdWords plaćenih kampanja, oglašavanje putem Facebooka je indirektnije, potrebno je više rada i truda, ali u zavisnosti od delatnosti može biti efikasnije.

Formiranje i razvoj Facebook Fan stranice je osnovni preduslov pokretanja efikasnih Facebook kampanja. U zavisnosti od proizvoda i usluga primenjuju se različiti indirektni ili direktni pristupi oglašavanju.

Uspešnost oglašavanje putem Facebooka je veća u meri u kojoj ste zahvaljujući oglašavanju napravili izvesni broj fanova kod kojih se sada potpuno besplatno oglašavate.

Nemojte zaboraviti da kao što postoji LIKE tako postoji i UNLIKE. Razvoj fan stranice je svakodnevni, intezivan posao i i to je posao za stručnjake s iskustvom ...saznaj više