USLUGA I PODRŠKA U VOĐENJU I RAZVOJU PRODAVNICE

 

 

Odrzavanje, razvoj i marketing Internet prodavnice - SEO optimizacija online prodavnice INICIJALNI UNOS SADRŽAJA podrazumeva da prilikom izrade internet prodavnice naš tim unese sadržaj koji je dovoljan da se formiraju stranice i dodatno testira sistem. Nakon obuke, Vi ili Vaši zaposleni samostalno nastavljate rad na razvoju prodavnice.

 

ODRŽAVANJE I RAZVOJ INTERNET PRODAVNICE. Jednom kada je prodavnica puštena u rad možete raditi samostalno ili se obratiti našem timu za profesionalnu podršku. Kako kažu, najbolje je kad svako radi svoj posao najbolje što ume, a kad ima rezultata svi su zadovoljni.


USLUGE I PODRŠKU U RAZVOJU smo prilagodili Vašim potrebama. One mogu podrazumevati tehničke usluge (unos tekstualnih sadržaja, obrada fotografija...), usluge marketinga (SEO optimizacija, društvene mreže, osmišljavanje kampanja...) i usluge profesionalnog konsaltinga (razvoj novih ideja, ispitivanje i analiza novih tržišta...).

 

 

 

KAKO VAM SVE MOŽEMO POMOĆI

 • ADMINISTRACIJA I ODRŽAVANJE SAJTA

   

  U fazi dok se Vaša prodavnica razrađuje, ili je već razrađena, neko mora njom da se bavi. Iako je većina procesa automatizovana, neko ipak mora da prihvata i rešava porudžbine, da unosi nove proizvode i sadržaje na sajtu, obrađuje slike, pravi i objavljuje akcije, novosti i popuste, komunicira sa klijentima, šalje newslettere, prati navike kupaca, itd...

  Ovaj posao može da radi neko od Vaših zaposlenih ili ga možete prepustiti našem timu obezbeđujući na taj način profesionalnu uslugu uz smanjenje troškove jer za nas ne plaćate osiguranje i mi nemamo bolovanje, a s obzirom na iskustvo radimo mnogo brže.

  Ovi poslovi podrazumevaju i osvežavanja koda shodno razvoju tehnologoje tako da Vaš sajt ne može naprasno prestati da radi.

  U održavanju sajta podrazumevaju se i poslovi analize i izveštavanja, te Vam tako na nedeljnom ili mesečnom nivou (u zavisnosti od inteziteta rada prodavnice) podnosimo izveštaj o posećenosti, kupovini i trendovima, odnosno predlažemo razvoj shodno ciljevima i budžetu.

  Ukoliko se odlučite za podršku našeg tima, cena ovih poslova se dogovara shodno intezitetu i obimu poslova, odnosno shodno Vašem budžetu.

 • MARKETING MIKS

   

  Jednostavno, šta će Vam internet prodavnica ako se u njoj ništa ne prodaje? Da bi se prodavnica razradila potreban je intezivan rad na različitim marketinškim aktivnostima, analitički pristup i objedinjen i planski nastup na tržištu.

  Precizna analiza tržišta je nešto što je na internetu realno i moguće. Tako je moguće analizirati potencijal tržišta (mesečni obim pretrage na ključne reči) i pratiti njegov porast. Moguće je analizirati navike i želje potrošača, praćenjem posete i razvojem dvosmerne komunikacije. Moguće je analizirati konkurenciju ako je prisutna online.

  Ciljano oglašavanje je moguće putem SEO optimizacije, kada se sajt prirodnim putem dovodi na prve strane Google pretraga, odnosno vođenjem plaćenih kampanja. U oba slučaja cilja se ključna reč a samim tim i konkretno interesovanje potencijalnog klijenta.

  Najzad razvojem na društvenim mrežama omogućava se instant oglašavanje promocija i akcija, odnosno razvoj dvosmerne komunikacije sa klijentima i potencijalnim klijentima. Objedinjavanjem marketing nastupa postižu se najbolji rezultati. U zavisnosti od Vaše delatnosti (da li se prodaja obavlja u manjem ili većem broju lokala, da li prodajete direktno ili putem distributera...) moguća je primena različitih tehnika sa ciljem pospešivanja prodaje i smanjivanja troškova.

SAZNAJ VIŠE O USLUGAMA I CENAMA
 

KAKO OTVORITI INTERNET PRODAVNICU

Kako otvoriti Internet prodanvicu

U diskusiji sa mojim timom i kolegama iz povezanih oblasti, izdvajam najveće greške koje se prave prilikom izrade internet prodavnice, odnosno razvoja i pokretanja prodaje putem interneta, kao i savete kako ih izbeći.

 

* Potcenjivanje posla i znanja
* Pokretanje online biznisa bez plana
* Oglašavanje bez marketing strategije
* Izrada internet prodavnice - greške kod izbora softvera
* Loša prezentacija brenda, proizvoda i usluga
* Nepotpuna kalkulacija troškov
a


 Pogledajte koje su najveće greške i kako ih izbeći...  Saznaj više...