KNJIGOVODSTVENE USLUGE I VOĐENJE MAGACINA

 

Računovodsvene knjigovodsvene uslugeSVM - UJEDINJENA POSLOVNA REŠENJA je naš pouzdan partner koji Vam omogućuje knjigovodsvene i računovodstvene usluge. Naš softver se povezuje sa Syntegra knjigovodstvenim softverom čime se pokriva kompletan proces upravljanja informacijama (finansijskim i robnim).

 

PRILAGOĐENO VAŠIM POTREBAMA nudimo Vam i sve ostale prateće usluge kao što je osnivanje preduzeća, prijave i odjave radnika, usluge finansijskog savetovanja, izrada biznis planova, fiskalizacija, obuka kadrova i sve drugo što je potrebno za osnivanje i razvoj Vašeg biznisa.

 

HARDVER I UMREŽAVANJE takođe pokrivamo. Nudimo Vam sve usluge, uslužnu nabavku ili savetovanje kod nabavke hardvera i pratećeg softvera, održavanje hardvera, projektovanje i instalacija mreža, bezbednost i backup podataka, povezivanje poslovnica...

 

 

POVEZIVANJE INTERNET PRODAVNICE

 • SYNTEGRA POSLOVNO REŠENJE

  SVM ujedinjena poslovna rešanja - je firma koja integriše neodvojive oblasti u jednu celinu: programi za vođenje poslovnja, knjigovodstvene usluge i sve drugo neophodno za uspešno vođenje poslovanja. Zaposleni u SVM d.o.o. su stručnjaci sa velikim iskustvom.

  Ukoliko tek osnivate preduzeće ili niste zadovoljni postojećim uslugama, izrada internet prodavnice je idealan momenat da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Povezivanje naše internet prodavnice sa Syntegra poslovnim softverom je brzo i prilagođeno Vašim potrebama. •  
  www.knjigovodstveneusluge.rs

NAJČEŠĆA PITANJA

 

 • DA LI MI JE NEOPHODNO POVEZIVANJE?

  Povezivanje prodavnice sa računovodstvenim softverom nije obavezno. Unutar prodavnice imate administracioni panel na kome možete pregledati sve narudžbine i rešavati ih. Takođe imate uvid i u sve Vaše kupce. Naš softver Vas o svakoj novoj porudžbini dodatno obaveštava putem e-maila.

  Povezivanje internet prodavnice sa knjigovodstvom se posebno preporučuje kod velikih asortimana i kada pored prodavnice imate i druge razrađene prodajne mreže (fizički lokali, trgovački putnici...). U tim slučajevima Vam ovo povezivanje olakšava vođenje višestrukih magacina i administrativne poslove.

 • POVEZIVANJE S DRUGIM PROGRAMIMA?

  Ukoliko Već koristite neki od računovodsvenih programa, i zadovoljni ste uslugom, a želite da Vaša internet prodavnica bude povezana, ne bi trebalo da brinete. Našu prodavnicu je moguće povezati sa bilo kojim računovodstvenim progamom. Dovoljno je samo da pitata vlasnika tog programa da li njegov program omogućuje online komunikaciju (razmenu podataka putem xml dokumenta ili sličnog formata).

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

 

ONLINE BIZNIS - ZAKORAČITE U SVET MODERNOG POSLOVANJA

 

Biznis ideja i pokretanje biznisaOvo je priča o Zoranu. Zoran je sposoban radnik koji želi da osnuje svoje prvo preduzeće za trgovinu, jer je tokom godina stekao iskustvo, znanje i kontakte i sada želi da pokrene sopstveni biznis.

 

 

1. Zoran prvo treba da osnuje firmu

2. Zatim treba da ode u banku i da otvori tekuće račune

3. Treba da uplati osnivački kapital

4. Potreban mu je kompjuter iili nekoliko kompjutera, prateći hardver, i to neko treba da umreži

5. Potreban mu je licenciran softver (Microsoft i slično)

6. Zoranu je pored internet prodavnice možda potreban i program na kome će da vodi svoje poslovanje

7. Potrebna mu je fiskalna kasa ili fiskalni štampač

8. Zoranu je potrebna usluga knjigovodstva, možda mu je potreban i kredit za uspešniji start biznisa, potreban mu je biznis plan ...saznaj više