PODRŠKA I USLUGE PRIMERENE VAŠIM POTREBAMA

 

Softver za izradu web sajta GARANCIJE ZA RAD SOFTVERA od momenta puštanja prodavnice u rad, obezbeđujemo u periodu od 30 dana. Iako je naš softver veoma bezbedan, istestiran i siguran, za greške prouzrokovane u narednom periodu prosto ne možemo garantovati s obzirom na to da one mogu biti prouzrokovane neodgovornim radom klijenta ili zaposlenih.

 

USLUGE SERVISA I PODRŠKE Vam uvek stoje na raspolaganju. Bez obzira da li se radi o ispravljanju bilo kako prouzrokovanih grešaka ili su Vam potrebne određene dorade softvera.


NE POSTOJI LIMIT RAZVOJA SOFTVERA bez obzira o kakvoj se ideji ili potrebi radi. Dovoljno je samo da se obratite našem timu. Naš softver za razliku od većine konkurenstkih softvera nije ograničenih mogućnosti, a naš tim je dovoljno iskusan i fleksibilan da svakom Vašem zahtevu izađe u susret i pronađe rešenje.

 

PROFESIONALNA POMOĆ I PODRŠKA u vidu svih mogućih usluga Vam je dostupna u svakom momentu, shodno Vašim potrebama i budžetu.

 

 

ADMINISTRACIJA WEB PRODAVNICE

 • KREIRANJE SADRŽAJA SAJTA

  Kreiranje sadržaja stranica sajta, opisa proizvoda i vođenje bloga, podrazumeva da je prvenstveno potrebno da se upoznamo sa Vašim brendom i ciljevima, odnosno ciljnim tržištem. Osmišljavanje sadržaja podrazumeva i prateće poslove pronalaženja, kupovine i obrade fotografija, obradu videa i slično.

 • COPYWRITING USLUGE

  Obrada Vaših ili tuđih sadržaja, tako da oni postanu unikatno prepoznatiljivi na internetu (Google roboti) podrazumeva njihovo smisleno prilagođavanje uz stalno testiranje. U ovom poslu pored dovitljivosti koristimo i razne alate, odnosno softvere koji nam ukazuju na procenat unikatnosti budućeg teksta.

  Pitate se zašto je bitan unikatan tekst. Unikatan tekst sa stanovišta SEO optimizacije je jedini dobar tekst, odnosno sadržaj sajta. Sva prepisivanja i objave bez provere unikatnosti mogu biti loše tretirana od strane Google robota, što će Vam odmoći u napredovanju na Google pretragama.

TEHNIČKE DORADE

 

 • FRONTEND PROGRAMIRANJE

  Drugačiji prikaz određenih sadržaja, slajdera, galerija, promene boja menija, naslova teksta, linkova, pozadine sajta, dizajn novih šablona stranica... Sve su to poslovi tzv. frontend programiranja i dogovaraju se na zahtev. Ovi poslovi podrazumevaju i testiranje izgleda na različitim browserima (IE, Firefox, Chrome, Safari) odnosno mobilnim uređajima kada se radi o responsive web frontend programiranju.

 • PROGRAMIRANJE WEB MODULA I APLIKACIJA

  Imate novu ideju, međutim postojeći softver Vam ne omogućava njeno sprovođenje. Sve što treba da uradite je da nam svojim rečima opišete šta želite da realizujete, a mi ćemo Vašu ideju realizovati.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA  
 
Goran Cvijetić - project manager

REALIZACIJA PROJEKTA

 

 

Zdravo. Na ovom sajtu, ja sam radio na konceptu, razradi dizajna, osmišljavanju i kreiranju sadržaja, pronalaženju adekvatnih fotografija i organizaciji poslova. Ovim putem želim da pohvalim kompletan tim koji je učestvovao u tehničkoj realizaciji izrade sajta.

Pošaljite nam Vaš komentar, mišljenje i kako Vam se dopada dizajn i koncept našeg sajta?

 

- Goran, Projekt Menadžer -
 

captcha