ZAKUP DOMENA I HOSTING PRODAVNICE

 

Hetzner online - Hosting sajtova i otvaranje poslovnih mailova BESPLATAN HOSTING PRVE GODINE je uključen u sve pakete. Hosting se podešava prema potrebama prodavnice, a podrazumeva se i otvaranje poslovnih mailova.


 

IZBOR, ZAKUP I PODEŠAVANJE DOMENA - Ukoliko već imate domen, naš tim radi neophodna podešavanja. Ukoliko nemate domen možemo Vam pomoći prilikom izbora domena (SEO friendly), odnosno odraditi proceduru rezervacije i zakupa.


SIGURNOST PODATAKA ne mora da Vas brine. Za održavanje naših servera je zadužena pouzdana firma Hetzner sa sedištem u Nemačkoj. Automatski back-up podataka se radi na dnevnom nivou, a pristup podacima imate samo Vi i onaj kome Vi odobrite pristup.

 

 

CENOVNIIK HOSTING USLUGA

 

Kupovinom ili zakupom jedne od naših prodavnica dobijate odgovarajući BESPLATAN hosting paket prve godine. U slučaju da zbog posete sajtu ili potreba sajta zahtevi prevaziđu odgovarajući hosting paket, naš tim će automatski povećati paket bez dodatnih troškova. Po isteku prve godine određuje se odgovarajući paket a hosting se plaća prema odgovarajućem cenovniku.SPECIFIKACIJA HOSTINGA Linux *nbgSilver Linux *nbgGold Linux *nbgDiamond
Prostor na disku 2GB 6GB 12GB
Protok (Bandwidth) 10GB neograničeno neograničeno
E-mail nalozi (POP3) 100 neograničeno neograničeno
Pristup Webmail-u Da Da Da
Dnevni Backup Ne Da Da
  30 € / godišnje 55 € / godišnje 95 € / godišnje

Napomena: Dodavanje dodatnog prostora na disku po potrebi i na zahtev je moguće. 1GB = 5 eura

 

ULTRA ZELENI HOSTING

 

Serveri se nalaze u zaštićenom okruženju koje obezbeđuje kontinuiran i napredan sistem hlađenja. Rešenje hlađenja je ekološko prijateljsko rešenje, što ujedno omogućava smanjenje opreme i potrošnje energije. Svi naši klijenti ujedno pomažu razvoju ovog inovativnog eko programa.


Ukoliko niste zadovoljni uslugama Vašeg sadašnjeg hosting provajdera, moguć je zakup samo hostinga, ne morate biti kupac prodavnice. Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo da Vam pomognemo.


 

NAJČEŠĆA PITANJA

 

  • ZAŠTO MI JE POTREBAN WEB HOSTING?

    Web hosting predstavlja prostor na hard disku servera koji je namenski podešen da prikazuje različite internet sadržaje. Server je stalno konektovan na internet, odnosno sadržaj Vašeg sajta je stalno vidljiv.

  • ŠTA JE INTERNET DOMEN?

    Domen je ime ili adresa web sajta. Domen se zakupljuje i plaća na godišnjem nivou. Domen je neophodan da bi se otvorio hosting nalog.