COMMUNITY MENADŽMENT - RAZVOJ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

 

Community Menadžment - Razvoj facebook fanpage stranice FORMIRANJE FANPAGE STRANICE je prvi posao prilikom koga se vrši izbor naziva stanice, priprema cover, povezuje sajt i slično.

 

OSMIŠLJAVANJE I POSTAVLJANJE SADRŽAJA se radi u konsultaciji sa klijentom, a u saglasnosti sa predviđenom strategijom nastupa. Strategija internet nastupa uključuje korišćenje svih dostupnih alata (statusi, fotografije i galerije, tagovanje, linkovi, video materijali, ankete). Broj postova na dnevnom nivou se dogovara, a postovi se objavljuju u različitim vremenskim intervalima shodno analitici.


MONITORING I RAZVOJ DVOSMERNE KOMUNIKACIJE sa fanovima se radi svakodnevno. U slučaju postavljanja neprikladnih sadržaja i reklama isti se skidaju u najbržem mogućem roku.

 

ANALITIKA I IZVEŠTAVANJE se radi jednom mesečno kada se klijentu šalje analiza koja pored klasične statistike uključuje i uočene konstruktivne upite od strane fanova, kao i konstruktivne zaključke o navikama fanova.

 

 

NAJČEŠĆA PITANJA

 

  • KO JE FACEBOOK POPULACIJA?

    Na svom početku Facebook i druge društvene mreže za cilj su imale povezivanje ljudi. Nekada su korisnici uglavnom bili mlađa populacija ljudi. Danas Facebook koriste sve generacije i danas je Facebook najbolji vid brze i direktne komunikacije sa fanovima.

  • DA LI JE FACEBOOK IDEALAN ZA MOJ POSAO?

    Facebook nije idealan za sve poslove. Neki put ma koliko se prepustili mašti i ma koliko se trudili jednostavno ne ide. Proizvod ili uslugu mora da prati mnoštvo zanimljivih priča, saveta, anegdota, uputstava, razmene mišljenja...

  • KAKO SE FACEBOOK FAN PRETVARA U KLIJENTA?

    Broj tzv. lajkova nije merilo. Broj pregleda objavljenih sadržaja je merilo. Objavljivanje sadržaja na intuitivan način i uključivanje fanaova je pravi put indirektnog oglašavanja usluge ili proizvoda.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA
 

 

INTERNET MEDIJ JE NAJZAHVALNIJI, ON JE VEĆI I OD TELEVIZIJE

 

Uredjenje stana - saveti i trikovi SOPSTVENI MEDIJ OGLAŠAVANJA, da li je to san. To više nije san. Želimo da Vam kažemo da uz minimalna ulaganja možete imati nešto bolje od telvizije, bolje od radija, bolje od bilborda....

 

HILJADU, 10 HILJADA, 100 HILJADA... zamislite 100.000 fanova koji ne samo da gledaju Vašu televiziju, nego mogu i da se ubace u program da postave pitanje, da pozovu prijatelje... Zamislite da možete Vi njih da pitate, da ih anketirate.


PRESTANITE DA ZAMIŠLJATE jer to je danas realnost. Naš tim profesionalno s uspehom vodi veći broj grupa od kojih neke broje desetine hiljada fanova. Najveća grupa koju trenutno vodimo i razvijamo je grupa koja broji preko 140.000 fanova.

 

KAKO MI TO RADIMO lajkujte i uverite se sami.

www.facebook.com/enterijerstana