KOMPLETNA USLUGA - NA PRAVOM STE MESTU

 

Poktretanje online biznisa - izrada biznis planaIZRADA BIZNIS PLANA za pokretanje novog biznisa ili razvoj postojećeg je posao za stručnjaka. Razmislite da li zaista želite da ovaj posao radite samostalno, ili da ga poverite osobi (advokatske kancelarije) koje izrađuju biznis planove po jednom od izabranih šablona, ili zaista  želite da to uradite kako treba uz analitički pristup i realnu sliku stanja i očekivanja.

 

INTERNET MARKETING I TRADICIONALNI MARKETING objedinjeni i sinhronizovani pristup daje najbolje rezultate, kada se putem raznih osmišljenih kampanja ostvaruje veza između Vašeg fizičkog i online lokala. Danas krajnji cilj većine poslova je prodaja putem interneta kada već imamo primere velikih kompanija (DELL kompjutere - za Ameriku i zapadnu Evropu možete kupiti samo putem online prodavnice) koje su gotovo celokupnu prodaju ali i marketing prebacili na prodaju putem interneta, a fizički su prisutni samo sa izložbenim prostorima i sporadičnim promotivnim akcijama.

 

ANALIZA, PRAĆENJE I ISPITIVANJE TRŽIŠTA danas je zahvaljujući internetu mnogo lakše i preciznije. S preciznim informacijama kampanje se bolje osmišljavaju, prate i usmeravaju.

 

 

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA - INTERNET MARKETING

 • ANLITIKA NIŠE, MIKRONIŠA I KONKURENCIJE

  Analiza niše podrazumeva, analizu zastupljenosti određenih fraza u pretragama sa ciljem pronalaženja ključnih reči sa potencijalno najboljim odnosom broj upita na pretragama / SEO zastupljenost kod konkurentskih sajtova.

  Analiza se vrši na osnovu fraza koje klijent predloži kao i fraza za koje naš tim procenjuje da mogu biti interesantne (da postoji veći broj upita odnosno da su te fraze manje zastupljene na konkurentskim sajtovima).

  Analiza konkurencije za ključne reči niše podrazumeva analizu pozicija na Googlu, starost domena, broj dolaznih linkova, ranking sajta, analizu autoriteta stranica i domena, Fb share, Tweets...

  Nakon detaljno sprovedene analize, u saradnji sa klijentom se biraju reči i planiraju faze radi SEO optimizacije sajta.

  Shodno analizi izradjuje se struktura ili se rekonstruira postojeći sajt. S ciljem postizanja bržih rezultata, u provoj fazi se ciljaju manje konkurentne reči, a zatim se kroz kontinualnu optimizaciju i promociju sajta podiže rangiranje i ciljaju se konkurentnije reči.

 • ON SITE SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

  On site (on page) optimizacija sajta podrazumeva poslove nakon sprovedene analize, a koji se rade na samom sajtu.

  Struktura sajta, linkova i sadržaja se rade na osnovu izabranih ključnih reči i fraza. Shodno tome definišu se i prilagođavaju meta tagovi, H tagovi i alt tagovi. Nakon provere i testiranja unikatnosti, sadržaji se dodatno prilagođavaju s ciljem što bolje optimizacije sajta.

  U poslovima on site optimizacije sajta podrazumeva se prijava na Google Analytics i Webmaster tool, odnosno izrada automatizovanog xml sitemapa i rss-a, te robot.txt fajla.

 • OFF SITE SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

  Je najvažniji deo SEO optimizacije i podrazumeva konstantan rad na izgradnji mreže dolaznih linkova, podizanju rankinga i autoriteta sajta na pretraživačima, pisanju i objavljivanju članaka i blogova na samom sajtu ali i drugim sajtovima, blogovima i forumima. Kompletan rad prati i analitički pristup, te se shodno analizama prilagođavaju postojeći i novi sadržaji.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA
 

POKRETANJE ONLINE BIZNISA - STRATEŠKI RAZVOJ

 

Pokretanje online biznisa - Posao od kuceNOVI POSAO nosi najveći rizik i on se ne pokreće bez biznis plana. Dobro urađen biznis plan Vam analizira i otkriva potencijale tržišta, prepoznaje i klasifikuje konkurenciju, ukazuje na mogućnosti i opasnosti, oktriva Vaše slabosti i snagu. Dobar biznis plan smanjuje rizike i unapred predviđa korake.

 

PRELAZAK NA ONLINE POSLOVANJE se ne radi preko noći i svakako se mora raditi planski. Potreban je strateški pristup i dugoročan plan. Ne radi se samo o tehničkim i marketinškim ulaganjima. Neretko je potrebna obuka zaposlenih, prilagođavanje i promena ustaljenih navika i procedura, i najzad usvajanje nove filozovije i ciljeva.

 

BENEFITI PRELASKA NA ONLINE POSLOVANJE su manji ili veći u zavisnosti od delatnosti, veličine tržišta i obima usluge i proizvoda koji se nude. U svakom slučaju online biznis Vam na prvom mestu smanjuje troškove (fizički lokal, broj zaposlenih, komunalije...), zatim auotomatizuje poslove (prodavnica radi 24časa/365dana, komunikacija je brža...) i najzad internet Vam nudi ciljani marketing i neograničene mogućnosti pristupa novim tržištima.