POSTANI SARADNIK

 

Mi smo firma u razvoju, broj klijenata, zaposlenih i saradnika raste, odlučni smo i imamo viziju. Danas pored Internet Prodavnica nudimo širok spektar proizvoda i usluga. Mi želimo da se razvijamo na postojećim poznatim tržištima, ali želimo i da otvaramo nova tržišta i otvoreni smo za nove ideje.

 

POSTANI OVLAŠĆENI DISTRIBUTER

 

POJEDINAC ILI FIRMA https://internetprodavnice.nbgcreator.com/images/temp/slika_1.jpgsvejedno je. Da biste postali ovlašćeni distributer naših proizvoda i usluga ne morate posedovati firmu. Na prvom mestu potrebne su Vam razvijene komuikativne sposobnosti i smisao za prodaju. Upoznavanje sa našim proizvodima i uslugama, odnosno tehnička znanja ćemo Vam obezbediti mi kroz obuku (uživo ili online) kao i uputstvo za prodaju. Mi tražimo komunikativnu osobu koja želi da uči i da se razvija.

MOGUĆNOST ZARADE JE NEOGRANIČENA
jer kroz razvoj prodaje raste i Vaš procenat, odnosno s obzirom na postojanje različitih usluga mesečnog održavanja, sami sebi pravite platu i uvećavate je. Odnosno, sami sebi obezbeđujete bonuse.

GENERALNI DISTRIBUTER za određenu zemlju ili jezik je Vaša budućnost. Svaki početak je težak. Potrebno je razgranati mrežu prodaje. Međutim mi smo tim i zajedno smo jači. S razvojem prodaje i saradnje, mi ćemo Vam pored lokalnih klijenata koji dolaze na naš sajt zahvaljujući internet marketingu, upućivati i nove saradnike koji žele da postanu distributeri.

 

 

SARADANJA SA AGENCIJAMA

 

PROŠIRITE SVOJ TIM I SPEKTAR USLUGA https://internetprodavnice.nbgcreator.com/images/temp/slika_1.jpgkoje nudite tržištu. Ukoliko se Vaša agencija ili preduzeće bavi uslugama uz koje bi se prirodno nudili proizvodi i usluge našeg tima, a nemate znanja ili resursa da ih samostalno organizujete i razvijate, onda ste na pravom mestu.

SVE NA JEDNOM MESTU
neka bude i Vaša deviza. Zaokružite svoje usluge uz našu pomoć i više nikad nemojte dozvoliti da klijent odlazi na drugo mesto.

AGENCIJSKI POPUSTI su obezbeđeni i dogovaraju se za sve naše proizvode i usluge. Popusti zavise od stepena angažovanja projekt menadžmenta oko klijenta. Ukoliko naš tim radi projekt menadžment s klijentom, ili je vrsta usluga prosto takva da je medijator suvišan, procenti su manji. Ne brinite. Mi smo tu da ne dozvolimo da Vam konkurentske firme otimaju klijenta, a ne da Vam preuzimamo klijente, jer jednostavno to nije poslovna etika.

 

LICENCIRANJE SOFTVERA

 

LICENCIRANJE ILI BRENDIRANJE SOFTVERA https://internetprodavnice.nbgcreator.com/images/temp/slika_1.jpgje moguće i podrazumeva da putem sopstvenih kanala prodaje nudite sve proizvode i usluge iz naše palete, ali pod svojim imenom. Pri tom naše usluge možete koristiti za sopstveni marketing.

ZA DOBIJANJE LICENCE
potrebno je da ispunjavate određene minimalne uslove. Morate nam pokazati jasan biznis plan realizacije Vaše ideje i garantovati određenu prodaju na mesečnom i godišnjem nivou. Licenca se obnavlja svake godine pod istim ili povoljnijim uslovima.

NAJVEĆE POVOLJNOSTI LICENCIRANJA su na prvom mestu izgradnja sopstvenog brenda i nastupa na tržištu. Iskustveno razvojni put je skraćen s obzirom da Vam mi obezbeđujemo KNOW HOW, i najzad iznajmljivanjem licence obezbeđujete najpovoljnije uslove. Fleksibilnost našeg pristupa Vam obezbeđuje mogućnost izbora usluga i proizvoda. Mi nemamo ništa protiv korišćenja delimične licence kada određene poslove odmah ili vremenom preuzimate na sebe.

 

 

Saradnja

 

Uvek smo u potrazi za kvalitetnim saradnicima.

Javite nam se ukoliko ste agencija koja želi da proširi asortiman svoje ponude.

Ukoliko ste motivisana ličnost sa prodajnim spostobnostima.


Mi tražimo saradnike širom sveta.

Postani saradnik